Ook zo'n zin in een leuke middag en/ of avond waarin veel te zien, te horen en te doen is?

…….waar je iets kunt horen over een ver land,
…….hoe het is om aan mensen van wie je de taal niet spreekt over de Heere Jezus te vertellen,
…….waar je Keniaans kunt leren zingen,
…….en nog veel meer!!

Middag
Het belooft een heel leuke middag te worden, want Anton en Els komen D.V. 12 november naar Polsbroek. De kinderen van 4 jaar en ouder zijn om 16.00 uur van harte welkom in Silo om daar samen met Anton en Els Verstoep (met hun kinderen) wat te horen over hun Keniaanse periode en om samen iets typisch Keniaans in elkaar te gaan knutselen!.

Avond
Om 18.00 uur zijn ook de ouders en overige belangstellenden van harte welkom om gezamenlijk de maaltijd te gebruiken. Aansluitend is om 19.30 uur de opening van het avondgedeelte, waarin eerst de kinderen willen laten zien en horen wat zij die middag gedaan (en geleerd) hebben. Hierna zullen Anton en Els vertellen hoe het hen is vergaan in Kenia, en hoe het nu met ze gaat.

Er is deze avond ook een verkooptafel, en de opbrengst daarvan is bestemd voor het zendingswerk in Kenia. Hier is ook de opbrengst van de verloting voor bestemd.

In verband met de organisatie vinden wij het fijn om te weten hoeveel kinderen er komen.
Wij willen u vragen dit voor 1 november door te geven aan Jan Smit (tel 309313) of aan Janie Meerkerk (309884).

Tevens willen wij u vragen wanneer u mee wilt eten met Anton en Els om dit óók aan Jan of Janie door te geven. Dit kost voor personen van 3 tot 12 jaar € 1,50 en boven de 12 jaar € 2,50.

Wij, en zeker ook Anton, Els, Joël, Asaf, Maria en Timon zien ernaar uit om u op deze middag en/ of avond te mogen ontmoeten!!!!

de zendingscommissie